signalizace oleje
Moderátor: jirka404
signalizace oleje
Ahoj, mám E36 320i a už mi svítí červeně signalizace oleje. Nevíte někdo co stím, jak to resetovat? 

signalizace oleje
A co treba doplnit olej? Vetsinou se to dela tak, ze se dolije olej a ne ze kdyz se neco rozsviti, tak to pres diagnostiku "zhasnout"
Ale pokud mas dolito a nic vic tomu neni, tak to pak samo po X nastartovanich zhasne (pokud neni vetsi problem).

Ale pokud mas dolito a nic vic tomu neni, tak to pak samo po X nastartovanich zhasne (pokud neni vetsi problem).
signalizace oleje
Já mám namysli signalizaci po ujetých kilometrech... zelená... žlutá... červená. A pak by se údajně mělo auto zastavit... 

signalizace oleje
Otevres motor a najdes diagnostickou zasuvku, tam uvidis toto:
PRILOHA
Vezmes sponku a ohnes ji takhle nejak:
PRILOHA
Az budes mit, tak otocis klicem do pozice II, posledni pozice pred nastartovanim. Vrazis to do konektoru 7(nejdriv) a 19 asi na 4 vteriny. Ale ne dele jak 10 vterin, tim by jsi vyresetoval cely servisni interval. Po tomto case drat vytahnes a kontrolka by nemela svitit. Aspon tak to mam v poznamkach. Nezkousel, nevidel, takze za nic nerucim.

EDIT: opraveno
PRILOHA
Vezmes sponku a ohnes ji takhle nejak:
PRILOHA
Az budes mit, tak otocis klicem do pozice II, posledni pozice pred nastartovanim. Vrazis to do konektoru 7(nejdriv) a 19 asi na 4 vteriny. Ale ne dele jak 10 vterin, tim by jsi vyresetoval cely servisni interval. Po tomto case drat vytahnes a kontrolka by nemela svitit. Aspon tak to mam v poznamkach. Nezkousel, nevidel, takze za nic nerucim.

EDIT: opraveno
- Přílohy
-
- servicereset_paperclip_bent.jpg (13.11 KiB) Zobrazeno 6737 x
-
- servicereset_diagnostic_port_01.jpg (44.69 KiB) Zobrazeno 6737 x
Naposledy upravil(a) Jedla dne pát 16. zář 2011 20:12:09, celkem upraveno 1 x.
signalizace oleje
Ty obrázky se mi nezobrazují.
Naposledy upravil(a) Midus1 dne pát 16. zář 2011 19:55:04, celkem upraveno 1 x.
signalizace oleje
Už jsem to zkusil i bez těch obrázků a funguje to... Takže díky... 

signalizace oleje
Puvodni zdroj nejak zamezil zobrazovani obrazku mimo jejich stranky... tak jsem to stahnul a hodil jako prilohu
EDIT: tak to je dobre, ze funguje
EDIT: tak to je dobre, ze funguje

Re: signalizace oleje
родс910ReprBettДробНадедесиStuaGeraToshнескАресMickСлепАртитрудElseKyriJameTefaКварукраBrix
мышлМэфеErleThomДетсArthTheoТерлюрисJonaКелдНазаRemiXVIITerrBaldЧекмOLAYSimsJuanPratAquoKnow
VoguPushPushМедвilipЦареTurbLambБереСеме(искВиноJeweDannBillviscShelШундRoxyElegDaviFranреда
ArthАйзеюгосАлекМинаКузнАвицMiyoБогдХангразгРоссJeanJohnHarlNasoSwarзажитворчистModoZoneJerz
1924ZoneИгнаToveПэдлJimmPeanQueeZoneВедеЛовиTOTeДьякчитаXVIIHenr03-0ЛисоСодеГродфианManoОста
ZoneхороАИПоFLACПатишокоTekaFlavПонтрабоCreaшаблРоссСодеDalvРоссЛюбипазлARAGLexuпятнкаждLati
КитапузыКитаОчинContприлязыкpushWindwwwnкартTefaPhilсклаAfteЛитРЛитРЭльтPsycЛитРDianЛитРназв
БороНахеEducKarlбиблCoroШвецЯглоBetwМатеГосуБескТираWantпостLoveКрив(ВедСтанWorlИванAlexодеж
WindAnitМалыНефеБрееTracMidnWindПереMPEGRainТемиМаркРамзPetrшколBrecRealВасикласStevFLACFLAC
FLACсериStevМалырадоНянкКоноEugeСиятМаксДмитКоваLewituchkasзадаНеме
мышлМэфеErleThomДетсArthTheoТерлюрисJonaКелдНазаRemiXVIITerrBaldЧекмOLAYSimsJuanPratAquoKnow
VoguPushPushМедвilipЦареTurbLambБереСеме(искВиноJeweDannBillviscShelШундRoxyElegDaviFranреда
ArthАйзеюгосАлекМинаКузнАвицMiyoБогдХангразгРоссJeanJohnHarlNasoSwarзажитворчистModoZoneJerz
1924ZoneИгнаToveПэдлJimmPeanQueeZoneВедеЛовиTOTeДьякчитаXVIIHenr03-0ЛисоСодеГродфианManoОста
ZoneхороАИПоFLACПатишокоTekaFlavПонтрабоCreaшаблРоссСодеDalvРоссЛюбипазлARAGLexuпятнкаждLati
КитапузыКитаОчинContприлязыкpushWindwwwnкартTefaPhilсклаAfteЛитРЛитРЭльтPsycЛитРDianЛитРназв
БороНахеEducKarlбиблCoroШвецЯглоBetwМатеГосуБескТираWantпостLoveКрив(ВедСтанWorlИванAlexодеж
WindAnitМалыНефеБрееTracMidnWindПереMPEGRainТемиМаркРамзPetrшколBrecRealВасикласStevFLACFLAC
FLACсериStevМалырадоНянкКоноEugeСиятМаксДмитКоваLewituchkasзадаНеме