Nazdar, tak jako Hudbu ti snad zapojí každej obyčejnej elektrikář, na tom není nic složitého takový věci se dělaj za flašku ne

, jinak co se týče toho automata, tak je to škoda, pokud ale fandíš automatům tak je to asi to co jsi chtěl, každopádně se tím připravuješ o hodně srandy se spojkou

ale i tak přeju hodně štěstí, co se týče nahnání výkonu tak pár věcí, sniž váhu, odstraň Visko spojku a dej si tam klasickej elektrickej ventilátor z jakýhokoliv auta opět ti to zapojí kde, kdo. Nech si odlehčit setrvák a doporučuju vřele všem nechtě si udělat jednodílnej kardan, odstraníte tím střední kloub kardanu a střední uložení, nemusíte se ničeho bát od výroby je tam jen proto aby se snížila možnost ohnutí kardanu nebo vyosení kardanu, tím odstraníte velké tření toho ložistka a celkově valivý odpor při rotaci, nárůst výkonu cca 10-15koní, ale jde to hrozně znát každý kdo to má si to pochvaluje, Drifteři na CDS na tom jezdí a dávají tomu záhul a funguje to bezva cena té úpravy kolem 1500kč to je k nezaplacení, dělaj to v Minoni maj tam servis kardanů a výrobu kardanů ml tuning myslim. Tak upravujte opravujte

mě čeká letos ještě hydraulická ručka, chci se před zimou kouknout na podlahu takže jí celou obrousim a zjistim jak na tom je a komplet jí celou ošetřim, no a přes zimu začnu dávat dohromady ještě nějak interiér, chtěl bych OMP sedačky, volantík už mám novej pásy mám taky takže ještě vybírám

novinky mám na Rumburaci.eu
Tady nějaké nové fotky z léta