Tak ze sání se ti nemá co vyplachovat jelikož tam jde jen vzduch,za vstřikama s benzínem. Ale to bych asi neřešil pokud vyloženě není ucpané nebo zmenšený průměr kanálů natolik že by to nechtělo jet. Ještě jsem neviděl sání bez známek oleje takže to je asi normální. Sání jde do hlavy stejně jako z ní jdou výfukové svody takže minimálně u ní to od oleje bude. Tam bych ještě možná viděl problém ve ventilech... jeden nebo víc nemusí zcela dokonale doléhat na sedlo a při kompresi to prostě foukne kapku oleje do svodů a pak to hulí jak starej kikán.

Tam pak jedině zabrousit ventily nebo je vyměnit a zabrousit ale to je teď po všech pracích na hlavě vcelku pozdě. Moc pozorně jsem nečetl zpět... hlava se sundala a dělalo se přesně co? Rovnala se? To se dělá že se zabrousí a pak se použije tlustší těsnění. Ventily se dělaly? Jako nedávno jsem měl Fiestu III s motorem OHV (rozvod v bloku,bez vačky v hlavě,tyčkový systém zdvihání) na které motor od sjetí z výroby nikdo nedělal. Byla to 1,3 benzín... zvuk to mělo jako diesel tak jsem se rozhodl že sřídím ventily. No neřekl bys že v tom byl stejný motor... ale o to nejde... Víš jaké bylo překvápko když jsem zjistil že místo vůle 0,20mm na sání a 0,30 na výfuku tam postavím měrku na výšku? Ty měly půl centimetru...

Hulila,žrala 12L,olej tam byl cca 1L na 1000km... a pak nic... Olej jsem už nedolil ani jednou a spotřeba šla na 8. Takže i když jsou dnes auta nacpané elektronikou,určitý podíl mechaniky tam prostě je a vždy bude. Je mi jasný že určitě máš hydroštely takže s vůlí nic neuděláš,ale co když je prostě jen bordel na sedle některého ventilu? Možná bych zkusil i tuhle cestu. Ale jak jsem už psal... zkus hustší olej... Pokud to bude hulit dál tak je to buď ventil nebo více a nebo volítaný kroužky ev. stěny válců.