Operativní leasing = Nové auto bez starostí

Novinky, PR, BMW news..
Odpovědět
admin
Administrátor
Příspěvky: 97
Registrován: pát 05. lis 2010 16:20:39
Kontaktovat uživatele:

Operativní leasing = Nové auto bez starostí

Příspěvek od admin »

Existuje hned několik způsobů financování nového vozidla - od nákupu v hotovosti přes úvěr až po klasický leasing. Avšak žádný z těchto způsobů se nedokáže ve své pohodlnosti vyrovnat operativnímu leasingu. S pořízením auta na operativní leasing vám totiž odpadne například starost se zařizováním povinného ručení - povinné ručení zajišťuje a platí majitel vozu, kterým vždy zůstává leasingová společnost. Stejná platí i pro havarijní pojištění. Samozřejmě cena pojištění se promítne do celkové výše nájmu, který budete platit. ¨

De facto si tím ale zredukujete počet plateb, jež musíme pravidelně odvádět v souvislosti s užíváním auta, na jednu. O placení všeho ostatního se stará majitel vozu, což opět podtrhuje pohodlnost tohoto způsobu financování. Abychom byli konkrétní, tak například servisní úkony rovněž platí majitel, tedy leasingová společnost.
Jednoduše řečeno, pokud hledáte způsob, jak si pořídit a užívat nové auto prakticky bez jakýchkoliv starostí, tak jste ho právě našli v podobě operativního leasingu.



V čem ještě vám operativní leasing usnadní život?

Zároveň i veškerá rizika nese na svých bedrech leasingová společnost. To znamená, že krom nečekaných servisních nákladů, které platí ze svého, nese zodpovědnost i za všechny náklady spojené s opotřebením. Pakliže tedy z předchozích zkušeností víte, že nejste k autu zrovna dvakrát šetrní, tak operativní leasing může být cestou, kterak ušetřit za náklady související s opotřebením vozu. Samozřejmě všechno má ale své meze a rozhodně byste neměli této možnosti zneužívat.

Stejně tak vám operativní leasing VW, Škoda, Audi nebo BMW usnadní život tím, že si nemusíte dělat starosti se zůstatkovou hodnotu vozidla. Po skončení leasingové smlouvy si totiž společnost bere auto do svých rukou a je jen na ní, jak se jí ho podaří udat. V praxi to funguje tak, že se předem domluví s partnerským autobazarem, který auto následně za domluvenou částku vykoupí.
Přílohy
bmw newborn.jpg

Odpovědět